Tilaus- ja toimitusehdot

Jerkka Tuote Oy yleiset myynti- ja toimitusehdot

Voimassa 22.10.2013 alkaen toistaiseksi

Hinnat ja toimitusehdot

Hinnat ovat vapaasti Jerkka Tuotteessa ilman arvonlisäveroa (Alv 0%). Varaamme oikeuden olla toimittamatta tavaraa luotolla yrityksille, jotka on rekisteröity alle 12 kk sitten. Tällaisissa tapauksissa voimme toimittaa tavarat ennakkomaksulla.

Yli-tai alitoimitusoikeus

Kaikissa painotuotteissa noudatamme +/- 5 % yli- tai alitoimitusoikeutta. Tällä varmistamme sen, että kaikki tuotteet ovat virheettömiä ja tuotteita on vähintäänkin tilattu määrä.

Maksuehto

Sopimuksen mukaan, tavallisesti 7 pv netto. Viivästyskorko 13 %. Huomautuslaskuun lisäämme 10 euron käsittelykulun.

Tilausohjeet

Käytä tuotteen nimeä ja tuotenumeroa . Ilmoita väri, jos tuotetta on useampia värivaihtoehtoja. Ilmoita tekstiileissä koot. Tilauksen voit soittaa myyntiimme tai lähettää sähköpostilla. Liitä tilaukseesi mukaan liitetiedostona tuotteeseen tehtävän merkinnän värimäärittelyt, logo, tai haluttu teksti. Aineston tulee olla vektoroidussa muodossa PDF, AI tai EPS-muodossa.

Toimitusaika

Normaali toimitusaika on 2–4 viikkoa asiakkaan antamasta hyväksytysta tilauksesta. Kiireellisemmät tapaukset täytyy tarkistaa tuotannosta erikseen, samoin räätälöidyt, tilauksesta valmistettavat tuotteet. Vahvistamme toimitusajan tilausvahvistuksessa.

Tilausvahvistus

Saat meiltä aina tilausvahvistuksen hyväksyttäväksesi  sähköpostilla ennen merkintätyön aloittamista. Voit näin varmistua tilausmäärän, toimitusajan ja merkintäaineston oikeellisuudesta.

Reklamaatiot

Huomautukset toimitetuista tavaroista on tehtävä 8 päivän kuluessa tavaran saapumisesta.

Tavaranpalautukset

Palautukset hyväksytään jos toimitus ei ole ollut tilauksen ja tilausvahvistuksen mukainen, tai tavara on ollut virheellistä. Mikäli vastaanottaja ei ole halunnut ennalta tarkistaa tilaamansa tuotteen laatua näytettä tilaamalla, ei vastaanottajalla ole oikeutta valittaa tuotteesta ellei tuote selvästi ole virheellinen. Vastaanottajan on 8 päivän aikana tavaran vastaanottamisesta ilmoitettava palautuksesta. Aiheettomista tavarantarkistuksista/palautuksista pidätämme oikeuden laskuttaa siitä aiheutuneet kustannukset, kuitenkin vähintään 40 euroa.

Korvausvastuu

Jerkka Tuotteen vastuu epäkurantin tavaraerän osalta rajoittuu sen korvaamiseen sopimuksen mukaisella suorituksella tai hylätystä tavaraerästä mahdollisesti maksetun hinnan palauttamiseen. Jerkka Tuote ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvasta epäsuorasta vahingosta, kuten esimerkiksi menetetystä liikevoitosta tai muusta elinkeinotoiminnan häiriintymisestä eikä kolmannelle osapuolelle koituvasta vahingosta.

Kaikki epäselvyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse tai viime kädessä Helsingin käräjäoikeudessa.

JERKKA TUOTE Oy
Ohrahuhdantie 4 B
00680 Helsinki
Puh. (09) 7288 880
Email. myynti@jerkkatuote.fi
www.jerkkatuote.fi