Swiss Peak -pussi - PVC vapaa

25,00 

(alv. 0 %)

Tuotekoodi: P820.641

Varastossa

Lataa painotiedosto

Lataa tähän halutessasi painotiedosto (esim. yrityksenne logo), jonka haluat tuotteeseen painettavan. Käytä .pdf- tai .jpg-tiedostomuotoa.

(maksimi tiedostokoko 1 GB)

Kuvaile haluamasi painatus

Kuvaus

Halusitpa sitten säilöä johtoja, arkitavaroita tai tärkeitä matkatavaroita, tämä pussi on lyömättömän järjestelmällinen ja helppopääsyinen. Origamityylisillä taskuilla tila voidaan hyödyntää erittäin hyvin, ja näin voit pakata enemmän tavaroita pienempään tilaan samalla, kun tavarasi ovat hyvässä järjestyksessä ja niihin pääsee helposti käsiksi. Joustava tarvikelenkit pitävät irralliset tavarat, kuten kynät, veitset, SD-kortit ja paristot aina hyvin saatavissa. Ulkokahvat ja simpukankuorityylinen aukko tekevät tästä pussista täydellisen ja helppopääsyisen säilytyspaikan. Ulkopuolella olevassa vetoketjutaskussa on aukko johdolle laitteiden helppoa latausta varten. Ei sisällä PVC:tä.

Painatuksen oletussijainti: etupuoli
Painoalueen mitat: 100 x 80 mm
Painovärien enimmäismäärä: 6

Vastaa Yhdysvalloissa voimassa olevaa lyijypitoisuusmääräystä, Vastaa PAHS-sisältöä Reach & ZEK 01-4-08:ssa, PVC-materiaaleja ei ole käytetty, Vastaa SVHC-direktiiviä 1907/2006/EY, Ei sisällä lyhyt- ja keskiketjuisia kloorattuja parafiineja, Vastaa AZO-väriaineiden määrää koskevaa direktiiviä 2002/61/EY

Lisätiedot

Paino 200 g
Mitat 22 × 11.5 × 14 cm
Materiaali

Väri

1