Swiss Peak langaton 10W laturi

26,25 

(alv. 0 %)

Tuotekoodi: P308.960

Varastossa

Lataa painotiedosto

Lataa tähän halutessasi painotiedosto (esim. yrityksenne logo), jonka haluat tuotteeseen painettavan. Käytä .pdf- tai .jpg-tiedostomuotoa.

(maksimi tiedostokoko 1 Gt)

Kuvaile haluamasi painatus

Kuvaus

Lataa mobiililaitteesi liittämättä kaapelia. Aseta matkapuhelimesi paikalleen pehmeälle latausalustalle ja odota latausilmoitusta. Latausalusta tukee 10W latausta lataamalla puhelimesi kaksi kertaa nopeammin kuin useimmat langattomat laturit markkinoilla. Pehmeä alusmateriaali tekee latausalustasta täydellisen tyynyn matkapuhelimellesi ja antaa optimaalisen otteen. Langaton lataus on yhteensopiva Androidin uusimpien laitteiden kanssa, iPhone 8 ja uudemmat. Input: 5V/2A: Langaton Output: Output: 9V/1.1 10W.

Painatuksen oletussijainti: sivu
Painoalueen mitat: 35 x 10 mm
Painovärien enimmäismäärä: 5

Vastaa radio- ja tietoliikennelaitedirektiiviä 1999/5/EY, Vastaa vaarallisia aineita koskevaa direktiiviä 2011/65/EY, Vastaa PAHS-sisältöä Reach & ZEK 01-4-08:ssa, Ei sisällä lyhyt- ja keskiketjuisia kloorattuja parafiineja, Energiaa säästävä, alhainen valmiusvirta, Käytetty A-lujuusluokan materiaaleja, Lämpötilan valvonta ylikuumenemista vastaan, Suojaus oikosulkuvaurioita vastaan, Suoja laitteisiin kohdistuvia huippuvirtoja vastaan, Suoja mobiililaitteiden ylilatausta vastaan, Muiden kuin mobiililaitteiden tunnistus, eli latureiden ja laitteiden suojaaminen., Vastaa SVHC-direktiiviä 1907/2006/EY

Lisätiedot

Paino 192 g
Mitat 7.7 × 7.7 × 2.6 cm
Materiaali

Väri

1