Langaton latauskaiutin

26,30 

(alv. 0 %)

Tuotekoodi: P328.031

Varastossa

Lataa painotiedosto

Lataa tähän halutessasi painotiedosto (esim. yrityksenne logo), jonka haluat tuotteeseen painettavan. Käytä .pdf- tai .jpg-tiedostomuotoa.

(maksimi tiedostokoko 1 GB)

Kuvaile haluamasi painatus

Kuvaus

Tässä laturissa yhdistyvät suosikkimusiikkisi kuuntelu ja puhelimesi lataaminen langattomasti. Liitä yksinkertaisesti mukana toimitettu 150 cm:n micro-USB-kaapeli USB-laturiisi kotona tai toimistolla ja olet valmis lähtemään. Se sisältää 3 W:n langattoman kaiuttimen ja 5 W:n langattoman laturin. Kaiuttimessa on 400 mAh:n akku ja BT 4.2, mikä mahdollistaa jopa 3 tunnin toistoajan ja jopa 10 metrin käyttöetäisyyden. Käytettäessä molempia toimintoja varmista, että laite on liitetty virtalähteeseen. Yhteensopiva kaikkien QI-laitteiden kanssa, kuten uusimman Android-sukupolven laitteiden sekä iPhone 8 ja uudemmat. Tuloteho: 5 V / 1 A, langaton lähtöteho: 5 V / 1 A 5 W.

Painatuksen oletussijainti: tuote
Painoalueen mitat: 25 x 30 mm
Painovärien enimmäismäärä: 5

Vastaa paristodirektiiviä 2006/66EY, Suoja mobiililaitteiden ylilatausta vastaan, Suoja laitteisiin kohdistuvia huippuvirtoja vastaan, Suojaus oikosulkuvaurioita vastaan, Lämpötilan valvonta ylikuumenemista vastaan, Käytetty A-lujuusluokan materiaaleja, Ei sisällä lyhyt- ja keskiketjuisia kloorattuja parafiineja, Muiden kuin mobiililaitteiden tunnistus, eli latureiden ja laitteiden suojaaminen., Vastaa alkaliparistojen turvallisuutta koskevaa direktiiviä EN62133, Vastaa akkukuljetusten turvallisuutta koskevaa direktiiviä UN38.3, Vastaa SVHC-direktiiviä 1907/2006/EY, Vastaa PAHS-sisältöä Reach & ZEK 01-4-08:ssa, Materiaalien turvatietolehtinen on saatavissa, Vastaa vaarallisia aineita koskevaa direktiiviä 2011/65/EY, Vastaa radio- ja tietoliikennelaitedirektiiviä 1999/5/EY, Ilmakuljetussertifikaatti ilmakuljetuksia varten, Energiaa säästävä, alhainen valmiusvirta

Lisätiedot

Paino 145 g
Mitat 7 cm
Materiaali

Väri

1