Itsekiinn. puhelinpidike 5W langaton lataus

39,55 

(alv. 0 %)

Tuotekoodi: P302.601

Varastossa

Lataa painotiedosto

Lataa tähän halutessasi painotiedosto (esim. yrityksenne logo), jonka haluat tuotteeseen painettavan. Käytä .pdf- tai .jpg-tiedostomuotoa.

(maksimi tiedostokoko 1 GB)

Kuvaile haluamasi painatus

Kuvaus

5 W:n langaton autolaturi huippuluokan infrapuna-anturilla. Anturi tunnistaa puhelimesi ja avautuu automaattisesti, jotta voit asettaa puhelimesi telineeseen. Kun puhelin on asetettu telineeseen, teline sulkeutuu automaattisesti sopivasti puhelimen ympärille. Kun puhelin on paikallaan, lataus alkaa. ABS ja akryylimateriaali Yhteensopiva kaikkien QI-laitteiden kanssa, kuten uusimman Android-sukupolven laitteiden sekä iPhone 8:n ja sitä uudempien kanssa. Tuloteho: 5 V / 2 A. Langaton lähtöteho: 5 V / 1 A. Sisältää 80 cm:n micro-USB-johdon. Sopii useimmille tavallisen kokoisille puhelimille markkinoilla.

Painatuksen oletussijainti: etupuoli (alas)
Painoalueen mitat: 35 x 10 mm
Painovärien enimmäismäärä: 5

Vastaa radio- ja tietoliikennelaitedirektiiviä 1999/5/EY, Vastaa vaarallisia aineita koskevaa direktiiviä 2011/65/EY, Vastaa PAHS-sisältöä Reach & ZEK 01-4-08:ssa, Vastaa SVHC-direktiiviä 1907/2006/EY, Vastaa ajoneuvoihin jälkeenpäin saatavia elektroniikkalaitteita koskevaa direktiiviä EN 50498, Ei sisällä lyhyt- ja keskiketjuisia kloorattuja parafiineja, Energiaa säästävä, alhainen valmiusvirta, Käytetty A-lujuusluokan materiaaleja, Lämpötilan valvonta ylikuumenemista vastaan, Suojaus oikosulkuvaurioita vastaan, Suoja laitteisiin kohdistuvia huippuvirtoja vastaan, Suoja mobiililaitteiden ylilatausta vastaan, Muiden kuin mobiililaitteiden tunnistus, eli latureiden ja laitteiden suojaaminen.

Lisätiedot

Paino 252 g
Mitat 11.9 × 7.2 × 3.5 cm
Materiaali

Väri

1