10 000 mAh:n langaton Ultimate-varavirtalähde

39,55 

(alv. 0 %)

Tuotekoodi: P322.161

Varastossa

Lataa painotiedosto

Lataa tähän halutessasi painotiedosto (esim. yrityksenne logo), jonka haluat tuotteeseen painettavan. Käytä .pdf- tai .jpg-tiedostomuotoa.

(maksimi tiedostokoko 1 GB)

Kuvaile haluamasi painatus

Kuvaus

Tässä varavirtalähteessä on kaikki varavirtalähteeltä odotettavat toiminnot. Taskukokoinen varavirtalähde voidaan ladata langattomasti niin, että sen takapuoli asetetaan langattomaan laturiin. Toista puolta voidaan käyttää mobiililaitteiden langattomaan lataamiseen (5 W) niin, että laite asetetaan silikonirenkaalla varustetulle langattomalle latauspinnalle. Langaton lataus on yhteensopiva Android-puhelinten uusimpien sukupolvien ja iPhone 8:n ja sitä uudempien kanssa. Johdon kautta lataamista varten varavirtalähteessä on kaksi USB-lähtöä ja kolme tulovaihtoehtoa: micro/ tyypin C tulo/ Apple Lightning. Varavirtalähde sisältää pitkään kestävän A-luokan 10,000 mAh:n HD-litiumpolymeeriakun. USB-lähdöt: 5 V/2 A, micro / tyypin C tulo: 5 V/2 A; Lightning-tulo: 5 V/1 A. Langaton lähtö 5 V/1 A.

Painatuksen oletussijainti: etupuoli (keskiosa)
Painoalueen mitat: 30 x 30 mm
Painovärien enimmäismäärä: 5

Vastaa akkukuljetusten turvallisuutta koskevaa direktiiviä UN38.3, Vastaa radio- ja tietoliikennelaitedirektiiviä 1999/5/EY, Vastaa vaarallisia aineita koskevaa direktiiviä 2011/65/EY, Materiaalien turvatietolehtinen on saatavissa, Vastaa PAHS-sisältöä Reach & ZEK 01-4-08:ssa, Vastaa ftalaattisisältöä koskevaa direktiiviä 2005/84/EY, Ilmakuljetussertifikaatti ilmakuljetuksia varten, Vastaa paristodirektiiviä 2006/66EY, Vastaa alkaliparistojen turvallisuutta koskevaa direktiiviä EN62133, Energiaa säästävä, alhainen valmiusvirta, Käytetty A-lujuusluokan materiaaleja, Lämpötilan valvonta ylikuumenemista vastaan, Suojaus oikosulkuvaurioita vastaan, Suoja laitteisiin kohdistuvia huippuvirtoja vastaan, Suoja mobiililaitteiden ylilatausta vastaan, Ei sisällä lyhyt- ja keskiketjuisia kloorattuja parafiineja, Muiden kuin mobiililaitteiden tunnistus, eli latureiden ja laitteiden suojaaminen.

Lisätiedot

Paino 254 g
Mitat 10 × 6.6 × 2.7 cm
Materiaali

Väri

1